MATERIAAL

Wat is epoxy?
Epoxy is kunsthars. Epoxy bestaat uit een vloeibare basiscomponent (hars) en een vloeibare verharder. Na het mengen van beide producten zal het materiaal uitharden tot een hard, plastic achtig materiaal. Ik maak hier graag prachtige creaties mee.

Alle producten zijn handgemaakt en zijn niet 100% identiek. Hierdoor krijg je unieke creaties van je product(en). 

 

Hoe kan je de epoxy producten onderhouden?
Je kan de epoxy producten met een vochtig doekje schoonmaken. Zorg ervoor dat je meteen met een droge doek het product goed afneemt.

Let op: Epoxy producten zijn niet bestand tegen: Oven, magnetron en vaatwasser!!!

 

Is epoxy hittebestendig?
Tot 50 graden. Plaats bijvoorbeeld geen hete dranken op de plateau's dit kan ervoor zorgen dat de epoxy gaat verbuigen. Epoxy en hitte gaan niet goed samen. 
- Vermijd direct zonlicht.

Bestellen van epoxy producten:
Alle producten zijn handgemaakt en zijn te bestellen via de webshop of via mijn Instagram account. Handgemaakt betekent zoals eerder vermeld uniek! Epoxy doet zijn eigen werk in het proces van verharden en ik speel hier een grote rol in met mijn werkwijze. Ik kan een product door dezelfde techniek te gebruiken namaken maar hij zal nooit exact hetzelfde zijn. Dit maakt het natuurlijk wel erg bijzonder en heb jij een echte eyecatcher in huis staan die niemand anders heeft.

Hoelang duurt mijn bestelling?
Dit hangt ervan af of jij een product hebt gezien op de webshop of een bestelling plaats met jouw eigen wensen. De producten op de webshop zijn uiteraard op voorraad en worden binnen 1-2 werkdagen verzonden. Een persoonlijke bestelling zal langer duren.

 

Hieronder wat uitleg:
Persoonlijke bestelling: Wil jij graag je wensen doorgeven? Neem even contact met mij op en dan zullen wij de stappen samen doornemen.
- Stap 1: Kies je product
- Stap 2: Kies de pigmenten die jij wilt
- Stap 3: Wil je een patroon --> Laagjes, half/half of een mix.
- Stap 4: Wil je glitters en/of blad folie?
- Stap 5: Wil jij een zilveren of gouden rand om het product heen?

Als ik jouw wensen heb genoteerd geef ik je het totale bedrag van de kosten door en ga ik aan de slag. Het duurt minimaal 24 uur voordat de epoxy stof droog is. De volledige uitharding is 7 dagen. Na 72 uur kan jouw product(en) verzonden worden.


Ben jij enthousiast geworden en wil jij een prachtig item hebben? Neem een kijkje op de webshop!