ALGEMENE VOORWAARDEN

Betaalmethode:

Bij DKJ-epoxydesign kun je betalen door middel van Ideal (Mollie). Het is mogelijk om met elke willekeurige Nederlandse bank te betalen. Als je de betaling afrondt krijg je hiervan direct een bevestiging.

Verzending:
Je kunt bij verzending kiezen voor: Post-NL of DHL.
De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal items en het gewicht van het pakket.  Bestellingen worden altijd maximaal 3 werkdagen na een bestelling op de post gedaan! Voor epoxy producten geldt een andere levertijd. Dit in verband het uithardingsproces. Meer informatie hierover vind je op deze pagina. U ontvangt een mailtje wanneer de bestelling verzonden is. De levertijd en zorgvuldigheid van POSTNL of DHL is niet mijn verantwoordelijkheid. Als je product kapot arriveert kun je het op eigen kosten terug sturen en zal ik het sieraad repareren of zal ik een nieuwe retour sturen. LET OP: U heeft alleen recht op een nieuw sieraad als ik het kapotte sieraad in ontvangst heb genomen. 

Retourneren:

Het is niet mogelijk om te retourneren. In de webshop vind je handgemaakte producten en sieraden. In verband hygiëne en gepersonaliseerde epoxy producten kan je daarom bij DKJ-epoxydesign niet retourneren.  

Waterschade / verkleuring:

DKJ-Epoxydesign geeft altijd bij de bestelling informatie over het product om verkleuring en/of schade te voorkomen.

Klachten:

Bij eventuele klachten kunt u mij altijd een e-mail sturen en dan kunnen wij samen kijken naar een passende oplossing. Mijn e-mail kunt u vinden onder het kopje: Contact.

Privacy statement:

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de verzending van uw bestelling. Hierna worden alle gegevens verwijderd. Ook als u een account heeft aangemaakt worden uw gegevens voor de bezorging gebruikt.